Igor Armaș a fost căpitan la Kuban Krasnodar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Debutanta ediției din anul curent a campionatului în Premier-Liga rusă, Kuban Krasnodar își continuă pregătirile din Turcia.

Discipolii cuplului de antrenori Dan Petrescu - Emil Caras au disputat meciul ordinar de verificare, cu formația kazahă Kairat. Potrivit site-ului oficial al formației rusești, Kubani a abordat ambele reprise cu loturi diferite.

În prima repriză au jucat liderii formației, căpitan fiind internaționalul moldovean Igor Armaș. Tot în prima repriză, buturile porții grupării din Krasnodar au fost apărate de alt component al selecționatei Moldovei, Stanislav Namașco.

Jucătorii din Rusia s-au aflat permanent la cârma jocului însă unicul gol a fost înscris doar pe final de meci. Atacantul Skverniuk a fost doborât în careul kairat-ului, arbitrul a dictat penalty, iar Artiom Fidler a stability victoria la limită cu 1-0.

Portarul Stanislav Namașco a declarat că nu este mulțumit de cum a decurs meciul cu Kairat. "E bine că nu am scăpat gol. Adversarii nu au avut ocazii și asta e bine. Pe de altă parte, suntem în cantonament ca să progresăm, dar dacă atacanții adverși nu ne pun problem nu putem să ne consolidăm potențialul", a spus internaționalul moldovean.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite