HOCHEI Unul din cele mai galonate cluburi rusești se află în pragul falimentului. Vezi detalii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viktor Tihonov la unul din meciurile echipei sale
Viktor Tihonov la unul din meciurile echipei sale

Conducerea echipei moscovite ȚSKA s-a adresat după ajutor la prim-ministrul rus Vladimir Putin pe care-l roagă să contribuie la găsirea unui investitor.

Un simbol al hocheiului rusesc, clubul militar din Moscova se află într-o dezastruoasă situație financiară. Potrivit publicației „Kommersant", datoriile echipei au ajuns la suma de 100 milioane de ruble (peste 2 milioane 300 mii de euro), iar deficitul bugetar până la finalul anului va constitui circa 380 milioane de ruble (aproximativ 9 milioane de euro).

Conducerea echipei ȚSKA s-a plâns prim-ministrului Rusiei că actualul posesor al clubului OGK-3 asigură o finanțare „instabilă" și cu mari „restanțe". Hocheiștii așteaptă de la premier indicații ca în lista acționarilor ȚSKA să fie inclusă și compania „Transnefti".

Președintele onorific al „militarilor", legendarul Viktor Tihonov a confirmat că a discutat situația din club cu Putin și a dat de înțeles că aceasta e destul de alarmantă.

„Problema bugetului pentru 2012 trebuie soluționată urgent, în caz contrar falimentul va fi inevitabil. De asemenea trebuie reconstruită vechea sau construită o nouă arenă, or nu poate un club cu renume mondial să joace pe un patinoar cu o capacitate de 5.000 de locuri", a remarcat pentru presă Tihonov.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite