Galerie de campioni la Serviciul Grăniceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SPORTS.MD Cei mai tari sportivi - în uniforme de grăniceri
SPORTS.MD Cei mai tari sportivi - în uniforme de grăniceri

Majoritatea performerilor care au acces în diverse topuri sportive alcătuite la final de an, sunt colaboratori ai Serviciului Grăniceri (SG).

Conducerea acestei structuri de forță a organizat, pentru a doua oară consecutiv, o gală a sportului în care au fost premiați atât sportivii de performanță, precum și amatorii din subdiviziunile de frontieră.

În anul 2011, grănicerii-sportivi au participat la 14 competiții internaționale oficiale și au obținut un total de 12 medalii de diferit rang. Mai mult, doi dintre aceștia - atleta Zalina Marghiev și judocanul Sergiu Toma au obținut baremuri olimpice. Toți medaliații s-au regăsit în topul celor mai buni performeri ai serviciului, beneficiind de prime din partea conducerii SG și de avansări în grad.

Pe locul trei al clasamentului laureaților din cadrul grănicerilor a revenit halterofilului din Cahul, Anatol Cârâcu. Pe treapta secundă a podiumului imaginar a urcat aruncătoarea ciocanului, Zalina Marghiev, iar cel mai bun sportiv a fost declarat Sergiu Toma (judo).

La prima ediție a spartachiadei grănicerilor care de asemenea a avut loc în 2011, primele trei locuri au fost ocupate de către direcțiile regionale Ungheni, Ștefan Vodă și Otaci, aceste subdiviziuni primind mai multe premii, inclusiv câte o masă de tenis de masă.

Nu au uitat grănicerii nici de jurnaliștii sportivi care le monitorizează activitatea. Astfel, un grup de jurnaliști, inclusiv reporterul „Adevărul", au primit în dar câte un set de echipament vestimentar de frontieră.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite