Fotbalistul român Constantin Arbănaș revine în Divizia Națională din Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lidera de toamnă a campionatului republican de fotbal, Dacia Chişinău, poate transfera încă un jucător român. Ex-componentul campioanei Sheriff Tiraspol, Constantin Arbănaş, şi-a anunţat dorinţa de a reveni în Campionatul Moldovei.

Mijlocaşul de 27 de ani şi-a început cariera fotbalistică în anul 2005, la Gloria Bistriţa, echipă din Liga 1 a României. Peste aproximativ doi ani, a fost cooptat în lotul grupării tiraspolene Sheriff, unde a activat din 2006 până în 2010, devenind un fotbalist-cheie în lotul multiplei campioane. Pentru echipa „viespilor", Arbănaş a evoluat în 83 de meciuri şi a înscris şapte goluri. El a obţinut patru titluri de campion naţional, patru cupe ale Moldovei şi a consemnat o victorie în Supercupa ţării.

Preluând exemplul unui grup numeros de jucători din Divizia Naţională, în 2010 fotbalistul a părăsit formaţia nistreană, pentru a semna un contract mai bun din punct de vedere financiar cu Khazar Lankaran,club antrenat de tehnicianul român Mircea Rednic. „Promenada" sa la clubul din Azerbaidjan a durat însă mai puţin de un an, timp în care a jucat 12 meciuri şi a marcat un gol.

De la începutul noului sezon fotbalistic în Moldova, talentatul mijlocaş român a fost prezent la meciurile echipei Dacia Chişinău din primele două etape disputate, cu Milsami la Chişinău şi cu Iskra-Stal la Vadul lui Vodă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite