FOTBAL Atacantul moldovean Alexandru Suvorov marchează, dar echipa sa pierde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaționalul moldovean Alexandru Suvorov a marcat din nou într-un meci din campionatul Poloniei.

În ultima zi a rundei a patra din divizia Ekstraklasa a campionatului polonez de fotbal, echipa Cracovia Krakow la care este legitimat și atacantul moldovean Alexandru Suvorov, a evoluat la Byalistok contra localnicilor de la Jagellonia.

Formația din Krakow nu este cotată cu șanse mari la obținerea locurilor premiante și, în aceste condiții, luptă mai mult pentru menținerea în eșalonul superior al fotbalului din această țară.

Gazdele au pornit din start spre poarta apărată de Wojciech Kaczmarek, dar au deschis tabela doar după o jumătate de oră de joc. Tomasz Frankowski și-a luat o acțiune pe cont propriu a pătruns în careul advers și a trimis balonul printer picioarele portarului.

Scorul nu a fost modificat până în repriza secundă când, în minutul 72, Tomasz Kupisz a înscris al doilea gol pentru Jagellonia.

În timpul rămas până la fluierul final, Cracovia a insistat pe faza ofensivă dar a marcat o singură dată. Golul de onoare al oaspeților poartă semnătura conaționalului nostru Alexandru Suvorov, care se află la prima reușită în actualul sezon.

După patru etape disputate în campionatul polonez, Cracovia se află pe locul 15, penultimul în clasament.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite