FOTBAL Kuban Krasnodar a bătut formația miliardarilor, Anji Mahacikala

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa antrenată de cuplul antrenorilor Dan Petrescu - Emil Caras, cu moldoveanul Igor Armaș integralist a produs surpriza etapei cu numărul XXIV din Campionatul Rusiei, obținând o nouă victorie prețioasă.

Într-un joc bine gândit de tehnicieni, Kuban a învins, cu un scor la limită (1-0), cea mai mediatizată formație din Premier-Liga. În această vară, Anji Mahacikala a legitimat o serie de vedete inclusiv marocanul Mehdi Gonzales (cu 9 milioane de euro), rusul Iuri Jirkov (cu 15 de milioane), ungurul Balazs Dzsudzsak (cu 14 milioane) și camerunezul Eto`o (cu 25 de milioane).

Acest „buchet" de vedete, însă, nu a reușit să găsească calea spre victorie în disputa de la Krasnodar, cu un Kuban într-o formă de zile mari.

Protagonistele, în deosebi oaspeții, au început prudent partida, dar gazdele au atacat din start poarta daghestanezilor, fie și doar cu șuturi de la distanță. În timp ce Anji abia își definea traseele spre poarta echipei locale, atacantul român de la Kubani, Gigel Bucur a preluat o acțiune pe cont propriu și a șutat puternic de la vreo 28 de metri. Balonul l-a depășit elegant pe portarul advers Revișvili și a aterizat precum o parașută în poarta celor de la Anji.

În continuare, la adăpostul golului marcat „Kuban" a făcut ușor pasul înapoi, iar oaspeții au pornit în goană după egalare. Însă vedetele venite de la Mahacikala nu au reușit să doboare defensiva gazdelor, în componența căreia o figură frumoasă a făcut și internaționalul moldovean Igor Armaș. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0, în favoarea formației lui Dan Petrescu, care a urcat pe locul șase în clasament.

În alte meciuri din etapa a XXIV-a s-au înregistrat următoarele rezultate: Tom Tomsk - FC Krasnodar 0-4 (Adrian Ropotan (România, Tom) a jucat 62 de minute după care a fost schimbat), Volga Nijni Novgorod - Spartak Nalcik 1-0 (Janosz Szekely (România, Volga) și Stanislav Namașco (Moldova, Spartak) au fost rezerve), FC Rostov - ȚSKA Moscova 1-1 (Alexandru Gațcan (Moldova) și Răzvan Cociș (România) au fost integraliști în lotul echipei FC Rostov), Dinamo Moscova - Amkar Perm 3-0, Rubin Kazan - Zenit Sankt Petersburg 2-3, Spartak Moscova - Krîlia Sovetov Samara 3-0 și Terek Groznîi - Lokomotiv Moscova 0-4.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite