FOTBAL Internaționalul moldovean Eugen Cebotaru schimbă România pe Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Cebotaru a jucat pentru Ceahlăul și în Liga 1 și în liga a doua
Eugen Cebotaru a jucat pentru Ceahlăul și în Liga 1 și în liga a doua

După ce a jucat pe parcursul a cinci sezoane în tricoul echipei Ceahlăul Piatra-Neamț mijlocașul Eugen Cebotaru a decis să se transfere în campionatul Rusiei.

Produs al școlii de fotbal Zimbru Chișinău, fotbalistul nostru a plecat în anul 2006 în România și a devenit o piesă de bază în lotul echipei din Piatra Neamț. La finalul meciului cu FC Târgu Mureș din Liga 1, în care a marcat un gol, Cebotaru a semnat un contract pe trei ani cu echipa rusă Spartak Nalcik.

După ultimul său gol pentru Ceahlăul, basarabeanul a plasat un mesaj emoționant pe contul său de Facebook: „ Astăzi a fost o zi deosebită pentru mine - ultimul meu meci pe teren propriu! Vreau să le mulțumesc tuturor care au susținut și care au fost aproape de echipă! Și golul care l-am marcat astăzi vreau să-l dedic tuturor suporterilor și celor care au fost alături de mine", a spus jucătorul.

La noua sa echipă, care evoluează în premier-liga rusă, mijlocașul s-ar putea reîntâlni cu un alt jucător de la naționala Moldovei, portarul Stanislav Namașco.

Spartak Nalcik se află pe penultimul loc în Rusia şi luptă pentru evitarea retrogradării.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite