FOTBAL Georgianul Levan Korgalidze revine în Divizia Națională! Vezi la ce echipă va juca!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Levan Korgalidze (în galben) a fost unul din golgeterii Daciei Chișinău
Levan Korgalidze (în galben) a fost unul din golgeterii Daciei Chișinău

Echipele din eșalonul superior al fotbalului Republicii Moldova au început campania de transferuri de jucători încă înainte de vacanța de iarnă. FC Costuleni și Zimbru Chișinău au reușit deja să semneze cu doi jucători străini.

Vedeta georgiană Levan Korgalidze, unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria echipei Dacia Chișinău va juca din nou în Moldova. După cum transmite site-ul oficial al echipei Zimbru Chișinău, mijlocașul din Caucaz a semnat un contract de joc pentru un sezon cu echipa din strada Butucului, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an.

La conferința de presă organizată la mijlocul acestei săptămâni, unul din finanțatorii galben-verzilor, milionarul rus Adlan Șișhanov anunțase că este de ajuns un singur sunet de telefon și Levan va semna cu Zimbru. Zis și făcut! Korgalidze este deja fotbalistul „zimbrilor".

Levan Korgalidze (31 de ani) a mai jucat, în cariera sa, la Arsenal Tbilisi, Torpedo Kutaisi, Zestaphoni (toate Georgia), Skonto Riga și Dinaburg (ambele Letonia), precum și la Dacia Chișinău.

Primul transfer în această iarnă l-a reușit și „lanterna roșie" - FC Costuleni. Recent această formație și-a asigurat serviciile francezului de origine cameruneză, Joel Kiki Ngako, care a semnat un contract pentru un an. Până a veni la Costuleni, Ngako a mai jucat la Toulouse-2 (Franța), Porto-2 (Portugalia), Belasitsa (Bulgaria) și altele.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite