FOTBAL Doar echipe din Divizia Națională au rămas în Cupa Moldovei. Zimbru și Sheriff nu vor putea juca finala!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sheriff (în galben) a dominat totalmente adversara din Bălți
Sheriff (în galben) a dominat totalmente adversara din Bălți

În cele opt meciuri din cadrul optimilor de finală ale Cupei Moldovei la fotbal au fost marcate tocmai 41 de goluri, echipele din Divizia A fiind „taxate" dur de adversare.

Sheriff Tiraspol a fost prima echipă care a acces în sferturile competiției. Viespile trebuiau să se deplaseze la Bălți pentru a se confrunta cu divizionara secundă, Locomotiva. Bălțenii însă, au pledat pentru un meci jucat miercuri în nocturnă la Tiraspol, cu o zi mai devreme decât era programat. După cum era și așteptat, nistrenii au făcut instrucție pe teren propriu cu Locomotiva, stabilind scorul etapei de 10-0.

A doua zi au avut loc alte șapte meciuri ale etapei optimilor. Pe stadionul din strada Butucului, Zimbru Chișinău s-a confruntat cu o altă reprezentantă a Diviziei A, concitadina Lilcora. După o primă repriză fără goluri, Zimbru și-a demonstrat clasa după pauză și a învins cu 2-0.

În conformitate cu programul concursului, Zimbru și Sheriff vor juca un meci direct în sferturile competiției spre nemulțumirea fanilor care-și doreau favoritele în finală.

În alte meciuri disputate joi, au fost consemnate rezultatele: CSCA-Rapid Ghidighici - Academia UTM Chișinău 2-1, Iskra-Stal Râbnița - Nistru Otaci 0-1, Olimpia Bălți - FC Tighina 5-0, Găgăuzia Comrat - Milsami-Ursidos Orhei 1-5, Sfântul Gheorghe Suruceni - Dacia Chișinău 2-6 și FC Tiraspol - Saxan Ciadâr Lunga 6-0

În sferturile de finală, în afară de meciul Sheriff - Zimbru, se vor mai întâlni Nistru - CSCA-Rapid, Olimpia - Milsami-Ursidos și FC Tiraspol - Dacia.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite