FOTBAL Dacia Chișinău își disponibilizează jucătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aleksandr Neceaev (în prim plan) a jucat 24 de meciuri în tricoul Daciei
Aleksandr Neceaev (în prim plan) a jucat 24 de meciuri în tricoul Daciei

Echipa „lupuilor galbeni" a renunțat la serviciile a deja patru jucători după încheierea turului campionatului Diviziei Naționale, la finele căruia s-au clasat pe locul doi în clasament.

Fotbaliști de patru naționalități legitimați de campioana în exercițiu Dacia Chișinău nu vor mai juca la gruparea apregătitră de antrenorul Igor Dobrovolschi.

Inițial, pe lista „neagră" au ajuns atacantul rus Aleksandr Neceaev și mijlocașul din Macedonia Kemal Alomerovic. Primul a jucat aproape un an la Dacia, iar al doilea doar din vară. Ei însă nu l-au convins pe antrenorul Dobrovolski și au părăsit formația.

A trecut doar o zi și alți doi fotbaliști au dezbrăcat tricourile galben-albastre.

Atacantul Nigerian Jude Okoye nu a jucat nici un meci pentru lupi. La începutul sezonului actual acesta a fost împrumutat la Sfântul Gheorghe Suruceni, unde a evoluat în 11 meciuri însă nu a reușit să marcheze. După ce a revenit la echipa chișinăuiană, jucătorul de 21 de ani și-a reziliat contractul.

Unicul fotbalist moldovean care a părăsit lotul lupilor la acest început de iarnă este fundașul Ștefan Caraulan de 22 de ani. Contractul său a expirat și clubul a decis să nu-l mai prelungească.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite