FOTBAL Alexandru Curtian convoacă portari noi la selecționata de tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 10 și 14 noiembrie selecționata de tineret a Republicii Moldova va juca ultimele două meciuri oficiale din anul 2011. În cadrul preliminariilor campionatului European de fotbal-2013, tinerii tricolori vor juca în deplasare cu Portugalia și Polonia.

Antrenorul interimal al selecționatei, Alexandru Curtian a convocat în cantonamentul de pregătire 18 jucători, inclusiv doi portari care nu au jucat niciodată în echipa de tineret. Goalkeaperul de la Sheriff Tiraspol, Dumitru Stăjilă s-a aflat de mai multe ori în pregătiri cu selecționata de tineret dar nu a jucat nici un minut pentru echipa noastră. Al doilea portar, Victor Dâmov (Academia UTM) a fost convocat în premieră.

Ceilalți jucători pe care mizează timonierii naționalei de tineret sunt: Alexandru Scripcenco (Iskra-Stal), Maxim Hovanschi (Olimpia), Vadim Costandachi (Sheriff), Serghei Diulgher (FC Tiraspol), Maxim Boghiu (Zimbru), Ion Jardan (CSCA-Rapid) - fundaşi; Gheorghe Andronic (Varnamo, Suedia), Valeriu Ciupercă (Academia UTM), Artur Ioniţă (Aarau, Elveția), Serghei Gheorghiev (Sheriff), Gheorghe Nicologlo (FC Tiraspol), Constantin Mandricenco (Mika, Armenia), Radu Gânsari (Academia UTM), Artiom Haceaturov (Sheriff) - mijlocaşi; Constantin Iavorschi (Iskra-Stal), Maxim Antoniuc (Zimbru) - atacanţi.

Partida cu Portugalia se va desfăşura la 10 noiembrie pe stadionul din Rio Maior, iar peste doar patru zile, tricolorii vor juca împotriva Poloniei în orașul Wronki.

Tehnicianul Alexandru Curtian a fost numit la cârma selecționatei Under-21 în luna octombrie. El a completat postul vacant rămas liber după ce fostul antrenor Sergiu Chirilov și-a dat demisia în urma rezultatelor slabe întregistrate de echipa noastră. În primele trei meciuri disputate în actuala stagiune, moldovenii au fost învinși de Portugalia (0-2), Albania (3-4) și Rusia (0-6).

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite