FOTBAL Adversari de top pentru internaționalii moldoveni în cupele europene. Vezi cu cine vor juca!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din ultimele runde preliminare în turneele continentale Europa League și Liga Campionilor.

În play-off-ul Champions League va avea șansa să evolueze un singur fotbalist basarabean. Tânărul Alexandru Antoniuc, legitimat la echipa Rubin Kazan dar care prinde foarte rar lotul de bază al tătarilor, va putea juca contra renumitei echipe franceze Olympique Lyon. Prima partidă se va disputa în Franţa pe 16 sau pe 17 august, returul va avea loc peste o săptămână în Rusia.

Alți patru conaționali de ai lui Antoniuc vor putea să participe în etapa play-off din Liga Europa. Mijlocașul echipei FC Vaslui, Denis Zmeu se va confrunta cu Sparta Praga. Vasluienii au început modest noua ediție de campionat în Liga 1, iar o calificare în grupele Europa League ar putea reprezenta un colac de salvare pentru antrenorul Viorel Hizo, scaunul căruia se clatină din ce în ce mai tare.

În aceeași fază competițională vor evolua și alți trei fotbaliști basarabeni. Echipa lui Vitalie Bordian, Metalist Harkiv (Ucraina) se va duela, pentru accederea în grupe, cu francezii de la Sochaux, primul meci urmând să aibă loc la Harkiv.

Lokomotiv Moscova, la care evoluează mijlocașul Stanislav Ivanov va debuta în actualul sezon al cupelor europene, în dubla manșă cu slovacii de la Spartak Trnava.

Unica reprezentantă a eșalonului secund rusesc, rămasă în Europa League, Alania Vladikavkaz va primi replica echipei turce Beșiktaș Istanbul. La echipa osetină activează fundașul moldovean Semion Bulgaru.

Meciurile-tur din play-off-ul Ligii Europa vor avea loc la 18 august, iar returul la 25 august.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite