FOTBAL/ „Viespea" Dalibor Volas a revenit în Slovenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dalibor Volas la Maribor se simte ca acasă
Dalibor Volas la Maribor se simte ca acasă

Sheriff Tiraspol a fost părăsită de primul jucător în actuala vacanță fotbalistică. Echipa nistreană a decis să se despartă de atacantul sloven Dalibor Volas.

Deși la începutul anului curent a semnat un contract cu o valabilitate de 3,5 ani, mariajul dintre Volas si tiraspoleni a durat numai o jumătate de an. Atacantul sloven a plecat de la multipla campioană a Moldovei și a semnat un contract pe trei ani cu fosta sa echipă de club, NK Maribor Branik.

Chiar dacă administrația echipei Sheriff Tiraspol nu confirmă dar nici nu infirmă plecarea lui Volas, site-ul oficial ale grupării slovene anunță că revenirea atacantului este cel mai important eveniment din momentul revenirii echipei din vacanță. Vineri slovenii au făcut primul antrenament din această vară. Reprezentanții lui Maribor menționează că în ultimul sezon jucat la echipa din Branik, Dalibor a înscris 12 goluri, iar în 14 meciuri jucate în jumătate de an la Sheriff, - doar patru.

Portivit jurnaliștilor sloveni, Volaș ar fi o soluție ofensivă pentru Maribor, în viitoarea ediție a Ligii Campionilor. Echipa va evolua în această competiție grație titlului cucerit recent în Slovenia.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite