FOTBAL/ Simion Bulgaru e lider în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moldoveanul Simion Bulgaru (în galben) a evoluat și în finala Cupei Rusiei
Moldoveanul Simion Bulgaru (în galben) a evoluat și în finala Cupei Rusiei

În eșalonul secund al campionatului rusesc s-au disputant partidele etapei a 14-a. Lidera turneului, Alania Vladikavkaz a evoluat în deplasare, la Moscova, confruntându-se cu echipa Torpedo.

Oaspeții, avându-l în componență și pe internaționalul moldovean Simion Bulgaru, nu a reușit decât o remiză „albă" 0-0, dar se menține în fruntea clasamentului, având cu trei puncte mai mult decât Mordovia Saransk, echipă clasată pe poziția secundă.

În afară de fundașul Alaniei, alți patru conaționali de ai noștri au evoluat în partidele etapei a 14-a. Portarul Sergiu Pașcenco de la Gazovik Orenburg a încasat patru goluri în disputa cu Enisei Krasnoiarsk, iar echipa sa a pierdut cu 3-4.

Echipa lui Valeriu Catânsus (Șinnik Iaroslavl) a remizat (0-0) cu Luci-Energhia Vladivostok, iar Victor Golovatenco a fost integralist în meciul în care echipa sa Sibir Novosibirsk a fost învinsă de Ural Ekaterinburg, cu scorul de 2-3.

În fine, Valeriu Andronic a intrat in ultimele trei minute ale meciului Dinamo Breansk - Ska-Energia Habarovsk, 0-2, evoluând în componența oaspeților.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite