FOTBAL/ Sheriff Tiraspol a făcut prima achiziție în acest sezon. Vezi cine este.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Metoua este primul jucător transferat de Sheriff în această vară
Marcel Metoua este primul jucător transferat de Sheriff în această vară

Vicecampioana Moldovei Sheriff Tiraspol s-a completat cu un fundaș african. Aflată în pregătiri pentru preliminariile turneului internațional Europa League, gruparea nistreană a început să-și consolideze compartimentul defensiv.

Marcel Metoua este numele noului jucător al lui Sheriff Tiraspol, potrivit portalului Srpski Fudbal. Fotbalistul are 23 de ani si este originar din Cote D'Ivoire. El și-a început cariera la clubul ivorian Ouragahio, în anul 2006. Peste doi ani el s-a transferat la formația sârbă Fruskogorac, iar ulterior a jucat doi ani si jumatate la o altă echipă din Serbia FK Banat. La ultimul său club, Metoua a bifat 47 de meciuri, în care nu a marcat nici un gol, dar a primit patru cartonașe galbene și un roșu.

Site-ul zurnal.rs informează că fundașul a semnat un contract pentru doi ani cu multipla campioană a Moldovei, Sheriff Tiraspol. Marcel Metoua a declarat pentru jurnaliștii sârbi că „ mi-a plăcut foarte mult la echipa Banat. Am dat totul pe teren și datorită președintelui clubului Mirko Vucurevic, care a negociat cu moldovenii, acum am reușit un transfer foarte bun" .

Deși mai multe ziare și portaluri din Serbia și Moldova anunță transferul jucătorului, site-ul oficial al echipei Sheriff nu anunță nimic despre noua achiziție.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite