FOTBAL/ Moldoveanul Igor Picușceac a marcat din nou în Campionatul Rusiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Debutanta din Premier-Liga rusă, FC Krasnodar a disputat un meci contând pentru etapa a noua a ediției 2011 a campionatului, cu Tom Tomsk. Internaționalul moldovean Igor Picușceac a marcat golul doi din acest meci, în minutul 30.

Formația FC Krasnodar, la care evoluează tocmai trei jucători care au trecut anterior prin curtea Sheriff-ului tiraspolean (în afară de Picușceac, „viespi" au mai fost bosniacul Ognen Vranjes și rusul Aleksandr Erokhin) a fost urmărită de ghinion în disputa de sâmbătă.

Meciul a început destul de bine pentru gazde care au reușit să marcheze două goluri în prima repriză. Printre acestea și un gol semnat de Picușceac, care a profitat de adormirea fundașilor oaspeților la un corner si a înscris pentru 2-0.

Mitanul secund a fost total diferit. Deși au jucat în superioritate numeric după ce a fost eliminate un fotbalist al oaspeților, „bivolii" din Krasnodar au fost egalați pe sfârșit de meci, scorul final fiind 2-2.

În alte meciuri disputate sâmbătă în campionatul Rusiei au fost consemnate rezultatele: Spartak Nalcik - Volga Nijni Novgorod 1-1, Anji Mahacikala - Kuban Krasnodar 0-0 și Lokomotiv Moscova - Terek Groznîi 4-0.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite