FOTBAL/ Moldoveanul Anatol Doroș a marcat un gol important în campionatul Kazahstanului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci fotbaliști moldoveni au bifat în meciurile etapei a noua a campionatului național al Kazahstanului. O prestație bună a avut-o internaționalul nostru, atacantul Anatol Doroș care a fost integralist în meciul de pe teren propriu al echipei sale Irtîș Pavlodar care s-a confruntat cu Tobol Kostanai.

Irtîș a început foarte prost meciul și, deja în minutul șase pierdea cu scorul de 0-2. Peste trei minute, Serghienko a redus din handicap, iar golul egalizator al gazdelor a venit doar în minutul 79. Atacantul moldovean a fost cel care a adus bucuria victoriei în tribunele arenei din Pavlodar, înscriind golul victoriei formației Irtîș în ultimul minut al meciului. Scor final 3-2.

Lidera clasamentului Lokomotiv Astana, la care este legitimat Igor Bugaiov, un alt atacant din echipa națională antrenată de Gabi Balint, a evoluat în deplasare cu FC Atîrau. Internaționalul moldovean nu a reușit să înscrie în al nouălea meci consecutiv, iar meciul s-a încheiat cu scorul 0-0.

Cei mai mulți fotbaliști moldoveni au fost prezenți în meciul Kaisar Kîzîl-Orda - Ordabasî Cimkent. În componența gazdelor, care au pierdut cu 1-2, au fost integraliști moldovenii Dumitru Bogdan și Nicolae Orlovschi, iar Alexandru Maxim a jucat 75 de minute.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite