FOTBAL/ Liderele Diviziei Naționale au obținut victorii la unison

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soarta medaliilor de bronz din campionatul de fotbal al Republicii Moldova încă nu a fost decisă. Toate pretendentele la locul trei în clasament și, implicit, un loc de Europa League au obținut victorii în etapa cu numărul 38, penultima din actuala ediție.

Zimbru Chișinău a reușit cu greu să obțină trei puncte în disputa cu Rapid Ghidighici. Partidele din ultimul timp cu „feroviarii" sunt foarte dificile pentru chișinăuieni și meciul de marți nu a constituit o excepție. Discipolii lui Ivan Tabanov au învins la limită cu 1-0 iar unicul gol a fost înscris, din lovitură de la 11 metri, de „veteranul" Oleg Șișchin. În actuala ediție jucătorul a marcat mai multe goluri decisive pentru echipa sa.

Scorul etapei a fost consemnat la Orhei, unde Milsami a „destrămat-o" pe Dinamo Tighina cu scorul de 7-2. Un hat-trick și-a trecut în cont atacantul gazdelor Gheorghe Boghiu care și-a consolidat poziția de lider în topul golgeterilor. Și Iskra-Stal a învins, într-un meci dramatic pe Academia UTM (3-2) și de asemenea continuă să viseze la turneele europene intercluburi.

În alte meciuri au fost consemnate rezultatele: Dacia Chișinău - Nistru Otaci 2-0, Olimpia Bălți - FC Tiraspol 0-3, Sfântul Gheorghe Suruceni - Găgăuzia Comrat 1-3, Sheriff Tiraspol - FC Costuleni 4-0.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite