FOTBAL/ Jucători-surpriză la amicalul Rapid Ghidighici - FC Costuleni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele din campionatul moldovenesc de fotbal, Divizia Națională, continuă pregătirea către noul sezon competițional.

Miercuri, pe terenul stadionului din Ghidighici, Rapid din localitate s-a confruntat cu formația FC Costuleni. Meciul a fost unul deosebit de dramatic, iar rezultatul final a fost dificil de prevăzut. În prima repriză, jucătorii din Costuleni au fost mai activi în atac și au plecat la pauză cu un avantaj pe tabelă (1-0).

La vestiare, noul timonier al „feroviarilor", Sergiu Secu, și-a motivat jucătorii și gazdele, în al doilea mitan, au egalat tabela. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2.

În ambele echipe se află în probe mai mulți jucători astfel că suporterii prezenți la meci au putut urmări prestația mai multor fotbaliști noi.

Este de remarcat că unul din cele goluri ale Rapid-ului a fost înscris de Marius Călin, fotbalist roman care revine la Chișinău după o pauză de câțiva ani. Anterior el a jucat și la Dacia Chișinău. Potrivit portalului divizianationala.com Rapid a semnat contracte și cu alți doi fotbaliști români.

De cealaltă parte, în probe la FC Costuleni se află câțiva jucători francezi, din care doi au bifat în meciul cu Rapid. Este vorba despre mijlocaşul stânga Razabi Saphyan şi fundaşul dreapta Hari Abderafia, ambii de la echipa de tineret a clubului Montpellier Herault.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite