FOTBAL/ Final incandescent în Cupa Moldovei, rezervată femeilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetele de la Goleador au primit Cupa Moldovei din mâinile lui Nicolae Cebotari
Fetele de la Goleador au primit Cupa Moldovei din mâinile lui Nicolae Cebotari

Fotbalul feminin din Moldova cucerește tot mai mulți admiratori deși în competițiile internaționale formațiile din republica noastră înregistrează rezultate extrem de modeste.

Actul final în stagiunea curentă a fotbalului jucat de reprezentantele sexului frumos l-a prezentat finala Cupei Moldovei, meci care a avut loc la centrul tehnic al Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) de pregătire al selecționatelor din Vadul lui Vodă.

În partidă decisivă a competiției s-au confruntat formațiile chișinăuiene Universitatea Tehnică și Goleador - Școala Sportivă nr.11. În prima repriză meciul a fost echilibrat, fără ocazii periculoase la cele două porți. După pauză discipolele antrenorului Victor Greapca au fost mai insistente în atac, dar timpul regulamentar s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Potrivit regulamentului, au urmat două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare. Cu aproximativ zece minute până la final, Natalia Munteanu de la Goleador a trimis balonul în poarta goalkeeperului advers Grițuc și a adus propriei echipe prestigiosul trofeu.

Cupa Moldovei a fost înmânată căpitanului echipei învingătoare, Ludmila Ninicu de către secretarul general al FMF, Nicolae Cebotari. La eveniment au asistat peste 300 de spectator, inclusiv Anatol Teslev (director sportiv al FMF) și Roman Perciun (președintele Asociației de Fotbal Feminin).

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite