FOTBAL/ Debut cu ghinion al juniorilor Republicii Moldova la Europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Juniorii moldoveni în vârstă de până la 19 ani au suferit o severă înfrângere în debutul turneului de elită al Campionatului European de fotbal, care se desfășoară în Norvegia.

În meciul inaugural, selecționata tricolorilor antrenată de Sergiu Cleșcenco s-a confruntat cu formația gazdelor și a pierdut cu un scor categoric de 0-4.

Partida s-a disputat pe stadionul din Sarpsborg și în prima jumătate de oră jocul a fost unul echilibrat.

În minutul 29 a avut loc cel mai nefericit eveniment pentru moldoveni. Fundașul Eugen Golovco a jucat un balon cu mâna în propriul careu de pedeapsă. Arbitrul francez Ruddy Buquet l-a eliminate fără ezitare pe „făptaș" și a dictat penalty în poarta oaspeților. De la punctul cu var scorul a fost deschis de fotbalistul de culoare al norvegienilor, Mushaga Bakenga. Ulterior, Bakenga a devenit un erou al meciului după ce a mai înscris o dublă, în minutele 45 și 50. Al patrulea gol pentru gazde a fost marcat de Yann-Erik de Lanlay, în minutul 37.

În al doilea meci din prima etapă, Țara Galilor a învins pe Serbia, cu scorul de 3-2

Mâine se vor disputa meciurile etapei a doua a turneului din Norvegia. Moldova se va întâlni cu echipa de junior a Serbiei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite