FELICITARE Pavel Cebanu, președintele Federației Moldovenești de Fotbal: „Adevărul educă jucătorii și microbiștii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavel Cebanu urează mulți ani Adevărului
Pavel Cebanu urează mulți ani Adevărului

Cu ocazia sărbătoririi unui an de activitate, renumitul ex-fotbalist Pavel Cebanu, președintele Federației Moldovenești de Fotbal a ținut să adreseze un mesaj de felicitare ziariștilor de la cotidianul „Adevărul".

„Venirea Adevărului pe piața mediatică din Republica Moldova a fost un eveniment apreciat înalt de toți consumatorii informațiilor de calitate. În dependență de timpul liber de care dispun, răsfoiesc paginile ziarului -pentru a fi la curent cu cele mai importante evenimente ale zilei. Cu forțe mici, ați reușit să revoluționați presa sportivă din Moldova. Multe din articolele care apar în suplimentul sportiv, dar și în paginile de gen din alte zile, generează idei pentru cronicarii de la alte instituții media. Vă doresc să reflectați cât mai multe evenimente naționale, și nu doar din fotbal. ", spune Pavel Cebanu.

Potrivit președintelui FMF, verticalitatea și echilibrul sunt principalele calități pe care trebuie să le posede un ziar de calitate. „Adevărul poate combina investigațiile și articolele serioase cu un horoscop și articole de week-end, fapt apreciat de numeroși cititori", spune oficialul.

Fotbalist în suflet și în simțire, Pavel Cebanu s-a referit și la articolele de profil din Adevărul. „Or, sportul internațional îl regăsim oriunde, însă, și sportivii moldoveni au nevoie de promovare. La Mulți Ani!", ne-a urat Pavel Cebanu, președintele Federației Moldovenești de Fotbal.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite