(EXCLUSIV) FOTBAL/ Jucătorii moldoveni s-au antrenat pe stadionul Khazar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, în a doua zi de aflare în Azerbaidjan,fotbaliştii noştri au susţinut prima şedinţă de antrenament pe terenul de rezervă a celei mai moderne arene din această ţară caspică.

Ziua a început puţin mai greu pentru mai mulţi fotbalişti din cauza diferenţei de fus orar (+ 2 ore faţă de ora Chişinăului). După dejun, jucătorii selecţionatei antrenate de Sergiu Chirilov au efectuat o promenadă pe străzile Lankaranului, iar în jurul orei locale 12.00 au intrat într-o şedinţă tactico-teoretică.

După prânz, jucătorii au avut o pauză de odihnă până la ora 18.00 când a fost programat un prim antrenament pe terenul de fotbal. Înaintea şedinţii practice care a avut loc la stadionul Khazar, lotul Moldovei a vizitat terenul principal al arenei, unde marţi, de la ora locală 18.00, se va disputa meciul de verificare dintre selecţionatele de tineret ale Azerbaidjanului şi ţării noastre.

Stadionul Khazar cu o capacitate de 15.000 de locuri se aseamănă puţin cu cel al clubului Sheriff din Tiraspol. Potrivit conducerii echipei din Lankaran, cel puţin câteva mii de persoane ar putea fi prezente în tribune la ora meciului de marţi.

FOTBALUL MOLDOVENESC LĂUDAT DE AZERI

Antrenamentul a durat puţin mai mult de o oră şi a fost o combinaţie între exersarea tehnicilor pe compartimente de joc şi o miuţă între două echipe formate din lotul tricolorilor.

Deşi e un simplu antrenament al unei echipe venite din altă ţară, la meci au asistat mai mulţi amatori ai fotbalului, inclusiv Ilsam Bahiev, un microbist inveterat al fotbalului local. „Khazar s-a confruntat şi cu Zimbru, şi cu Nistru, şi cu Olimpia Bălţi şi am fost prezent la toate meciurile. Îmi place foarte mult fotbalul prestat de moldoveni şi voi veni cu plăcere la meci", a spus Islam care este şi preşedintele clubului suporterilor Khazar Lankaran.

Luni seara, de la 18.30 este programat antrenamentul oficial al oaspeţilor,organizat tradiţional cu o zi înaintea partidei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite