EUROPA LEAGUE Internaționalul moldovean Denis Zmeu, aproape integralist în meciul Lazio- FC Vaslui (2-2)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru bune din șase posibile au obținut primele două echipe românești care au debutat în grupele Europa League. Rapid a învins (1-0) pe Hapoel Tel Aviv, iar FC Vaslui a remizat cu Lazio Roma (2-2).

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo a decis să-l folosească pe internaționalul moldovean Denis Zmeu pe o poziție mai puțin obișnuită pentru jucător.

El a format un cuplu de atac cu Mike Temwanjera, un fotbalist din Zimbabwe, în schema de joc 4-4-2, folosită în partida din Italia cu Lazio Roma. Denis Zmeu a jucat aproape tot meciul, fiind schimbat în minutul 87, în locul său fiind introdus Raul Costin.

Prima repriză a fost săracă în ocazii de gol, singura reușită aparținând gazdelor care au înscris din penalty, prin Cisse, în minutul 34.

După pauză, în minutul 59, moldovenii reușesc să egaleze tabela după un gol marcat de Wesley Lopez. Peste doar trei minute fotbalistul roman Zauri faultează în propriul careu și este eliminat. Același Wesley aduce Vasluiul în avantaj după transformarea loviturii de la punctul cu var.

Din păcate moldovenii nu au reușit să mențină scorul victorios pe tabelă deoarece în minutul 71, Lazio reușește egalarea prin Sculli și stabilește scorul final de 2-2.

Într-un alt meci din grupa D, în Elveția, Sporting Lisabona a învins pe FC Zurich, cu 2-0.

RAPID OBȚINE TREI PUNCTE ÎN ISRAEL

O altă echipă românească, Rapid București a jucat în deplasare, într-un meci din grupa preliminară C, cu Hapoel Tel Aviv. Meciul a fost unul extrem de dramatic soldat cu un gol și două eliminări. Unica reușită a aparținut rapidistului Ovidiu Herea, fiind marcat în minutul. Ambele formații au încheiat meciul cu doar zece jucători, cartonaș roșu primind Yadin (Hapoel) și Surdu (Rapid).

Într-un alt meci al grupei C, PSV Eindhoven a învins pe Legia Varșovia cu 1-0.

La această oră se dispută ultimul meci al serii cu participarea echipelor românești. La Cluj, Steaua se confruntă cu germanii de la Schalke-04.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite