EUROPA LEAGUE/ „Viespile" tiraspolene pierd în Bosnia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai experimentată echipă din Republica Moldova în cupele europene a suferit înfrângere în debutul ediției 2011/2012 a turneului Europa League. Sheriff Tiraspol a pierdut la Sarajevo, în meciul cu Zeleznicar.

Meciul a fost unul extrem de animat cu multe ocazii periculoase la ambele porți. Deși bookmakerii acordau mai multe șanse „sheriffilor"înaintea meciului, bosniacii de la Zeleznicar au fost mai aproape de deschiderea scorului în prima parte a jocului. Însă, echipele au plecat la vestiare cu un scor de 0-0.

În mitanul secund tot gazdele s-au aflat la cârma jocului deși Sheriff a prestat un fotbal matur, de calitate.

Unicul gol al meciului a fost înscris în minutul 60. În urma unei busculade în careul nistrenilor, balonul a ajuns la mijlocasul bosniac, Mirsad Beslija, care l-a expediat în poarta lui Vladislav Stoyanov de la Sheriff.

În jumătatea de oră rămasă până la finele meciului echipele au continuat să mizeze pe acțiunile ofensive, dar fără succes. Partida Zeleznicar -Sheriff s-a încheiat cu rezultatul 0-1.

Este de remarcat că în meciul de la Sarajevo, antrenorul „viespilor" Vitali Rașkevici a folosit ca titular și trei dintre noile achiziții ale Sheriff-ului - ivorianul Marcel Metoua, Luvannor Henrique și Jhonatan da Silva Pereira (ambii din Brazilia). De asemenea, cu trei minute până la final, pe teren a fost introdus și atacantul argentinian Rafael Sosa.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite