(VIDEO) EURO-2012 Olandezii au învins greu echipa Moldovei pe teren propriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecționata „portocalei mecanice" a obținut a noua victorie consecutivă în turneul preliminar contând pentru Campionatul European 2012, întâlnind echipa Republicii Moldova pe teren propriu.

Naționala de fotbal a Moldovei, antrenată de Gabi Balint a reușit o frumoasă performanță pe stadionul din Rotterdam unde s-a confruntat cu vicecampioana mondială, Olanda.

Cum era și de așteptat, echipa noastră a jucat mai mult defensiv, tehnicianul roman așezându-și bine echipa în apărare. În pofida unui număr impunător de ocazii, olandezii au marcat doar de două ori în poarta lui Namașco însă golul lui Klaas Jan Huntelaar din minutul trei nu a fost validat pe motiv de offside. Același jucător a reușit să înscrie singurul gol al întâlnirii cu trei minute până la pauză.

În partea a doua a meciului desenul tactic al jocului nu s-a schimbat iar la finele confruntării arbitrul a stabilit scorul final de 1-0 pentru gazde. Astfel Moldova consemnează un record al grupei preliminare E, plecând din Olanda cu mai puțin de două goluri încasate.

Marți, pe stadionul Zimbru din Chișinău, tricolorii vor susține ultimul meci din actuala stagiune, cu outsider grupei San Marino. Este de remarcat că în cele nouă meciuri disputate până în prezent, San Marino a suferit înfrângeri cu un neverosimil scor general de 0-49.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite