Dramă la echipa națională de fotbal de sală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi a avut loc cel de al doilea meci al selelecționatei Moldovei de futsal din cadrul primei etape preliminare a Campionatului European-2012.

După victoria obținută, ieri, pe Arena Celal Atik din Izmir, în disputa cu selecționata Elveției (4-3), jucătorii noștri nu au putut repeta acel joc splendid și în disputa cu formația Muntenegrului, jucată în după amiaza acestei zile, pe același teren.

Citește aici amănunte de la partida cu Elveția

Turcia a obținut o victorie mai categorică în prima zi a competiției

Fotbaliștii antrenați de tehnicianul Vladimir Vusatâi au avut câteva ocazii bune de a marca la începutul meciului, însă echipa din Balcani ne-a taxat deja în minutul 4 al întâlnirii. Zoran Barovic a înscris pentru 1-0. "Tricolorii" s-au aruncat în atac dar adversara s-a cantonat în apărare și egalarea s-a transformat într-un obiectiv mai greu de realizat. Și totuși, la vestiare echipele au plecat cu un scor egal pe tabela de marcaj. Cu 40 de secunde până la finalul primului mitan, "veteranul" Vasile Arlet a marcat pentru selecționata Moldovei.

Debutul mitanului secund din nou ne-a prins nepregătiți. Căpitanul muntenegrenilor, Nikola Perovic l-a impus pe portarul nostru Nicolae Neagu să scoată din nou balonul din plasă. Bucuria adversarilor nu a durat nici două minute și Andrei Vicolaș a egalat din nou scorul. În continuare meciul s-a jucat pe contre, iar în minutul 28, Zoran Barovic și-a perfectat o dublă, aducându-și din nou echipa în avantaj.

Pe final de meci moldovenii și-au creat o imensitate de ocazii dar scorul de 2-3 nu s-a mai modificat până la fluierul de final al arbitrului slovac Marian Gal.

Înfrângerea suferită în fața grupării Muntenegrului reduce semnificativ șansele la calificare ale echipei noastre, însă o victorie în ultimul meci ne poate duce în etapa a doua preliminară.

Selecționata Moldovei a jucat în următoarea componență: Nicolae Negru - Andrei Negară, Oleg Hiloti (căpitan), Vladimir Tanurcov și Dernis Coicev. Pe bancă s-au mai aflat: Denis Criucikov (portar), Adrian Lașcu, Vasile Arlet, Alexei Munteanu, Andrei Vicolaș, Sergiu Tacot , Valeriu Băieșu.

Meciurile următoarei etape din grupa A preliminară de va desfășura luni și va include două meciuri: Elveția - Muntenegru și Moldova - Turcia.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite