Dinamo Tighina continuă să se afle în criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele din Divizia Națională se pregătesc minuțios către primele meciuri oficiale din anul 2011. Liderele clasamentului se pregătesc în Turcia, iar "codașele" acasă.

Din lipsă de bani, formația nistreană Dinamo Tighina, care în finalul sezonului precedent a ocupat doar locul 10 în clasament, se pregătește în Moldova pentru noul sezon fotbalistic. Deocamdată în meciurile de verificare, tighinenii evoluează extrem de modest.

În primul test dinamoviștii au fost învinși cu un categoric 3-0 de către Academia-UTM Chișinău. Nici în disputa de astăzi, cu Sfântul Gheorghe Suruceni, jucătorii de la malul Nistrului nu au reușit să înscrie primul gol din 2011. Dinamo a suferit înfrângere cu scorul de 2-0, iar perspectivele echipei în anul current capătă culori sumbre.

De cealaltă parte, Sfântul Gheorghe, care are mai mulți jucători în probe, a reușit să se reabiliteze în fața fanilor după înfrângerea în primul amical din această lună, 1-3 cu Olimpia Bălți.

Duminică, Dinamo va juca un amical cu Sheriff Tiraspol, iar echipa din Suruceni va juca următorul amical  la 29 ianuarie, cu revelația Diviziei A, Ursidos Ratuș.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite