Debut cu stângul la Cupa Comunității

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanta Moldovei la turneul internațional de fotbal "Cupa Comunității" de la Sankt Petersburg, vicecampioana Iskra-Stal a obținut remiză în primul meci disputat.

Evoluând în grupa preliminară "A" fotbaliștii din Râbnița s-au confruntat în partida de debut cu echipa din Tadjikistan, Istiklol. În ultima ediție de campionat, Istiklol și-a devansat clar adversarii obținând victorie cu un decalaj de 13 puncte față de urmăritoarea Regar TadAZ.

Meciul între moldoveni și tadjici de la Cupa Comunității a început cu ocazii acide la ambele porți, dar mai periculoși au fost nistrenii care au trecut de două ori pe lângă gol, novicele Suciu ratând din poziții favorabile. În continuare însă, ritmul jocului a scăzut și, cu excepția unei ocazii a asiaticilor, prima repriză a fost anostă șin s-a încheiat fără goluri.

Cele mai importante faze ale meciului s-au consumat în primele două minute ale reprizei secunde. Imediat după fluierul de start al centralului rus Vladimir Pettai, atacantul Farhod Tohirev a deschis scorul pentru Istiklol. Exact în minutul următor, Vladimir Kilikevici, care fusese introdus în teren, la pauză, a reușit să-și treacă în cont golul egalizator.

Ulterior, echipele din nou nu au mai contat în atac și, astfel, meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Inter baku a obținut o victorie categorică (3-0) în al doilea meci dinb grupa A, în care s-a întâlnit cu Neftci Kîrgîzstan, și este cu un pas în etapa play-off a turneului. Golurile azerilor au fost înscrise de Karlsons, Certoganov și Egorov.

Mâine vor avea loc meciurile etapei a doua. Începând cu 10.00 se vor confrunta Neftci - Iskra-Stal și Istiklol - Inter.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite