Dacia a remizat cu Spartak în Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana de toamnă a Moldovei, Dacia Chișinău, a disputat primul meci amical în cantonamentul din Turcia. La Belek ea a jucat cu una din cele mai galonate echipe ruse Spartak Moscova.

În prima repriză formația rusă antrenată de Valeri Karpin a evoluat cu un lot experimental de jucători, inclusiv mulți fotbaliști aflați în probe la Spartak.
În minutul 13 al meciului, arbitrul, și el din Rusia, a dictat penalty pentru „lupii galbeni", după ce în careul ”alb-roșilor” a fost doborât Babatunde Collins, atacant de culoare al ”dacilor” care a venit în această iarnă de la Alania Vladikavkaz. Georgianul Levan Korgalidze a înscris pentru chișinăuieni de la punctul cu var.

La pauză, tehnicianul rușilor i-a schimbat pe toâi cei 11 jucători din teren, în joc intrând și vedetele Kombarov, McGeady, Dziuba și Alex. În minutul 48, arbitrul a dictat penalty la poarta ”dacului” Eugen Matiughin, iar internaționalul brazilian Alex a lovit direct în goalkeaper.  Peste un sfert de oră, Spartak a reușit egalarea prin Artiom Dziuba, care a preluat o centrare venită de la scoțianul Mcgeady.

În pofida atacurilor insistente ale vedetelor spartakoviste, scorul a rămas intact până la finalul meciului - 1-1.

La 22 ianuarie Dacia Chișinău va susține al doilea meci de verificare în Turcia, urmând să se confrunte cu o altă formație rusă, Dinamo Moscova, unde este legitimat și căpitanul selecționatei Moldovei, Alexandru Iepureanu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite