Dacia Chișinău operează „epurări" de forţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana de toamnă a Diviziei Naţionale, Dacia Chişinău, îşi continuă pregătirile în cadrul cantonamentului din Antalya. Totodată, conducerea „lupilor galbeni" şi antrenorii echipei stabilesc şi lotul de jucători cu care vor aborda competiţiile din anul curent.

După cum am mai informat, la cantonamentul din Turcia, Dacia Chişinău are programată o serie de amicale „tari" cu adversari puternici din Rusia, România şi Austria. Discipolii lui Igor Dobrovolski deja au obţinut o remiză cu legendara Spartak Moscova (1-1), dar şi o victorie în partida cu Dinamo Moscova (1-0), echipă la care este legitimat căpitanul echipei naţionale a Moldovei, Sandu Iepureanu.

Ieri după amiază, fotbaliştii din Chişinău s-au confruntat cu o altă echipă din Rusia, Jemciujina Soci. Meciul cu Jemciujina a început foarte prost pentru moldoveni care, deja în minutul trei, s-au văzut conduşi pe tabelă. Fundaşul Alelsei Reviakin a înscris pentru 1-0. În pofida ocaziilor, până la final scorul nu s-a mai modificat.

DOI PLEACĂ - UNUL VINE!

După primele meciuri disputate în Turcia, conducerea echipei Dacia a decis să îi pună pe lista de transferuri doi fotbalişti din lotul de bază. Potrivit moldfootball.com, lidera actuală a clasamentului este decisă să renunţe la serviciile atacantului macedonian Goran Stankovic. Jucătorul a venit la Dacia acum jumătate de an şi a bifat doar opt meciuri. Tot pe lista de transfer a ajuns şi mijlocaşul moldovean Sergiu Namaşco, care de asemenea a jucat la Dacia doar jumătate de an.

În acelaşi timp, site-ul oficial al clubului „lupilor" a anunţat că atacantul nigerian, Babatunde Collins, a semnat un contract pe şase ani. Ultima sa echipă a fost Alania Vladikavkaz, unde a fost coleg cu moldovenii Sergiu Dadu şi Simion Bulgaru. ;

20 de jucători s-au deplasat la Minsk

Pentru turneul din capitala Republicii Belarus, antrenorul selecționatei de juniori Under-17 a Moldovei, Sergiu Cleșcenco a convocat următorii fotbaliști: Vladimir Horoșilov, Alexandru Bolșacov, Nicolae Volcov, Mihai Statnic, Artur Apostolov, Artiom Razganiuc, Valentin Bârdan, Igor Poiarcov și Stepan Savcenco (toți de la Sheriff Tiraspol), Daniel Vlas, Marcel Dulgheru, Daniel Cerescu, Ion Burlacu, Danu Spătaru, Dumitraț Ionaș, Cristian Iriciuc, Andrei Ciofu, Octavian Ciuntu (toți de la Sheriff Tiraspol), Gheorghe Goriță (CSCA Buiucani Chișinău) și Ion Ursu (Sfântul Gheorghe Suruceni).

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite