DIVIZIA NAȚIONALĂ/ Fotbalul spectaculos revine în actualitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionatul național de fotbal în Republica Moldova revine în actualitate, astăzi cu meciurile etapei a 30-a din Divizia Naţională. Capurile de afiș ale zilei sunt partidele cu participarea liderelor clasamentului: Sheriff - Milsami și Dacia - Olimpia.

Etapa a 30-a a a campionatului va fi deschisă la orele 13.00 pe stadionul Zimbru din capitală, cu un meci în care Sfântul Gheorghe Suruceni se va confrunta cu FC Tiraspol. Imediat după acest meci, pe terenul din strada Butucului își vor face apariția fotbaliștii de la Dacia Chișinău și Olimpia Bălți.

Patru meciuri se vor disputa începând cu orele 15.00: Dinamo Tighina - Academia UTM Chișinău, FC Costuleni - Rapid Ghidighici, Nistru Otaci - Zimbru Chișinău şi Găgăuzia Comrat - Iskra-Stal Râbnița.

"Cireașa de pe tort" va fi gustată începând cu orele 17.00, pe stadionul din Tiraspol, unde multipla campioană națională, Sheriff Tiraspol, va juca cu echipa antrenată de românul Fane Stoica, Milsami Orhei.

Atât Sheriff cât şi Dacia au nevoie de victorie pentru a rămâne în lupta pentru titlu, ambele având câte 64 de puncte. Milsami ar putea urca pe podium, în cazul unei victorii, doar dacă Iskra sau Olimpia vor pierde puncte în meciurile din această etapă. Zimbru este pe locul șase, iar în cazul unei victorii ar putea doar să o egaleze la puncte pe Milsami şi doar în cazul dacă orheienii vor pierde.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite