COMPETIȚIE Miss Divizia Națională - o provocare pentru fetele frumoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doina Pașcarenco s-a îndrăgostit de fotbal din momentul participării la Miss DN
Doina Pașcarenco s-a îndrăgostit de fotbal din momentul participării la Miss DN

Un proiect inedit realizat de jurnalistul român Mihai Burciu este concursul Miss Divizia Naţională. Această activitate presupune o comunicare mai bună a fetelor frumoase şi a amatorilor jocului cu balonul rotund, în general, cu fotbaliştii.

Proiectul este realizat în comun cu Karolina Kovalyova, care este manager multimedia la Femina. Miss Divizia Naţională a fost inaugurată în 2010, concursul fiind lansat odată cu ediţia din acel sezon a campionatului în eşalonul superior.

„Potrivit regulamentului, înaintea etapei inaugurale a competiţiei, noi anunţăm un concurs de selectare a participantelor. În lupta pentru titlul de Miss sunt admise fete care nu au obligatoriu tangenţe cu fotbalul sau cu activitatea de model", a spus Burciu.

Concursul nu are legătură cu turneul fotbaliştilor, însă se desfăşoară conform unui sistem similar, cu punctaj şi clasamente, care sunt alcătuite conform voturilor fanilor.

La ediţia din anul curent participă 12 fete câte una pentru fiecare echipă. Lideră acum este Doiniţa Pascarenco (foto), viitoare contabilă, care studiază la ASEM.

Ea a spus pentru „Adevărul" că nu practică modelingul şi nici de fotbal nu era interesată înainte de concurs. „În acest an m-am îndrăgostit de echipa Academia UTM şi vreau să formez o galerie feminină a clubului", ne-a spus studenta.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite