BOX Lecție irlandeză pentru Sandu Râșcan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici în a doua zi a Campionatelor Mondiale de box din Azerbaidjan, sportivii din lotul Moldovei nu au reușit să-și bucure fanii. După Mihail Muntean, și Alexandru Râșcan a părăsit turneul.

Cel mai ușor pugilist din reprezentativa Republicii Moldova la turneul din capitala azeră a fost învins în prima luptă disputată. În categoria de greutate de până la 52 de kilograme, pugilistul din Tiraspol, Sandu Râșcan s-a confruntat cu boxerul irlandez Michael Conlan. Adversarul moldovenului a dominat în toate cele trei reprize disputate și a învins cu un impunător 25-12.

Astfel, Conlan a acces în runda secundă unde îl va întâlni pe sportivul din Kazahstan, Oljas Sattibayev.

Tot marți s-au disputat și primele meciuri în categoria de greutate de până la 56 de kilograme. Liderul selecționatei Moldovei, campionul European, Veaceslav Gojan a fost însă liber în prima rundă, grație prezenței pe locul cinci în topul favoriților. În etapa a doua pugilistul din Grimăncăuți va lupta cu marocanul Lbida Aboubakr, care astăzi a trecut de Syed Hussain (Pakistan), cu scorul de 19-8.

Miercuri seara, în debutul concursului categoriei de până la 81 de kilograme, sportivul din Chișinău Vladimir Cheleș se va întălni cu Adilbek Niazimbetov (Kazahstan).

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite