BOX/ Alexandru Râșcan, primul moldovean care a acces în sferturile de finală ale Europenelor din Turcia.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul Alexandru Râşcan, originar din orașul Tiraspol a reușit o splendidă victorie în debutul campionatului continental care are loc în aceste zile, în orașul Ankara (Turcia).

Adversar al sportivului nistrean a fost Francisco Torrijos, boxer spaniol care la edițiile 2008 și 2010 ale turneului a ocupat locul cinci. Râșcan a repurtat o victorie concludentă cu 25-12 și a devenit primul moldovean care a ajuns în sferturi. În următoarea luptă moldoveanul se va duela cu Gheorghe Cigaev (Ucraina), campion European în 2008.

În alte meciuri disputate azi, componenții selecționatei Republicii Moldova, antrenată de Petru Caduc au obținut următoarele rezultate: Dumitru Galagoț (60 kg) a fost învins cu 30-17 de galezul Zack Davies, iar boxerul din Chișinău Vladimir Cheleș (81 kg) l-a învins pe reprezentantul României, Cornel Cezar Joratoni, scor 21-9.

Anterior, în primele lupte disputate, Veaceslav Gojan și Victor Cotiujanschi obținuseră victorii, iar Mihail Muntean, Violin Berzoi și Vasile Belous suferiseră înfrângeri.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite