Aventurile lui Radu Albot şi Maxim Dubarenco în turneele de tenis din Israel şi Australia s-au încheiat. Vezi cum au jucat în ultimele meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul moldovean de tenis Radu Albot nu a reuşit să surprindă în runda secundă a calificărilor de la primul Grand Slam al anului, turneul Australian Open şi a fost eliminat. Şi-a încheiat prima evoluţie la seniori şi alt tenismen din republica Moldova, Maxim Dubarenco.

Debutul jucătorului de tenis numărul 1 din ţara noastră Radu Albot, la un turneu de anvergură al profesioniştilor s-a încheiat în runda secundă a calificărilor. După ce în meciul inaugural, moldoveanul a trecut de rusul Denis Maţukevici, sorţii i-au hărăzit un adversar mai puternic în a doua confruntare - prietenul său, kazahul Andrei Golubev, favoritul numărul 20 al calificărilor.

Într-un meci echilibrat, jucat în două seturi, experineţa jucătorului din Asia şi-a spus cuvântul şi Golubev a învins cu 6-4, 6-4, datorită a două break-uri reuşite, câte unul în fiecare set.

Vezi aici ce a declarat Radu Albot cu şase ore înaintea meciului

Cu o zi mai înainte şi cel de al doilea moldovean Roman Borvanov părăsise competiţia de la Antipozi, după ce fusese devansat de rusul Igor Andreev (favoritul numărul 5 al calificărilor) cu scorul de 6-3, 6-4.

Maxim Dubarenco nu a acces în semifinalele turneului ITF Eilat

La primul său turneu în categoria seniorilor, moldoveanul Maxim Dubarenco, a fost eliminat din sferturile de finală ale Turneului Internaţional de la Eilat, Israel, dotat cu premii în valoare de 10 000 dolari.

Maxim Dubarenco este unul din liderii tenisului autohton

În această fază competiţională el a fost învins de favoritul nr.5 al turneului, italianul Claudio Grassi. Diferenţa de valoare a fost reflectată în cifrele scorului, Grassi învingând cu 6-0, 6-1.

Primul turneu din acest an a fost însă extreme de reuşit pentru Dubarenco, care la Eilat a devansat patru adversari: cu 6-0, 6-2 pe israelianul Guy Michelevitz, cu 6-0, 6-2 pe rusul Andrei Iakovlev, cu 6-3, 6-2 pe Ruan Roelofse (Africa de Sud) şi cu 6-3, 3-6, 6-1 pe Jeson Patrombon (Filipine).

Citeşte despre pregătirea lotului naţional de Cupa Davis a Republicii Moldova pentru meciul cu Belarus

Reportaj de la Gala Tenisului 2011, unde Radu Albot şi Maxim Dubarenco au fost omagiaţi de federaţia de profil

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite