Artur Patraș a jucat un sfert de oră pentru FC Timișoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artur Patraș e jucător de bază la naționala de tineret
Artur Patraș e jucător de bază la naționala de tineret

Un singur jucător moldovean a evoluat în etapa a 18-a a campionatului de fotbal al României, Liga 1. Internaționalul de tineret, Artur Patraș, legitimat la FC Timișoara a fost introdus în teren doar în minutul 73 al meciului din deplasare cu Gloria Bistrița.

În ultimul meci al lui Cosmin Contra la timona bănățenilor, FC Timișoara a mai pierdut două puncte și a ratat titlul de campioană de iarnă. Moldoveanul Artur Patraș a fost introdus pe teren imediat dulpă golul doi al Gloriei, înscris de Keita. În ultimul minut de joc, același Keita a marcat și golul egalizator al gazdelor, scorul final fiind 3-3.


La meciul dintre echipele Vaslui și Rapid, jucătorul basarabean Denis Zmeu, din lotul vasluienilor, a "lustruit" banca de reserve, în timp ce echipa sa a obținut remiză - 1-1 și se menține pe locul trei în clasament.


Eugen Cebotaru este lider în Liga 2


Fostul mijlocaș al echipei Zimbru Chişinău, Eugen Cebotaru, a plecat în vacanţă de iarnă în calitate de campion al Ligii a 2-a din campionatul României. Formaţia sa Ceahlăul Piatra Neamţ a remizat (0-0) la Bucureşti cu Steaua-2, dar nu a pierdut poziţia de lider în clasamentul turului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite