"Academicienii" se pregătesc acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În comparație cu liderele Diviziei Naționale care s-au deplasat în Turcia pentru a se pregăti către noul sezon competițional, formația Academia-UTM se antrenează în Capitală.

Antrenorii și oficialii formației chișinăuiene a alcătuit programul de pregătire a "academicienilor". El include antrenamente zilnice la stadionul clubului, precum și patru meciuri amicale.

Una din aceste partide de verificare deja a avut loc. Academia-UTM a fost învinsă de către debutanta Diviziei Naționale, FC Costuleni cu scorul de 4-1. Unicul gol al studenţilor a fost marcat de Radu Gânsari. Este de remarcat că în disputa cu unghenenii, ambele formații au ratat câte o lovitură de la 11 metri.

Astăzi, la orele 14.00, discipolii cuplului de antrenori Vitalie Culibaba - Oleg Bejenari vor susține al doilea meci de verificare. Pe stadionul Complexului Sportiv UTM din sectorul Râșcani, ei vor juca cu gruparea Dinamo Tighina.

Până șa începutul returului, fotbaliștii din capitală vor disputa încă două partide de verificare: cu Găgăuzia Comrat (29 ianuarie) și Rapid Ghidighici (3 februarie).

După finalizarea meciurilor din 2010, Academia-UTM se situează pe locul nouă în clasamentul Diviziei Naţionale, cu 27 puncte acumulate.

Primul meci oficial din anul curent "academicienii" îl vor susține la 16 februarie, când vor găzdui pe Sfântul Gheorghe Suruceni.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite