Absență în reprezentativa de judo a Moldovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai puternici judocani din Moldova au început primele antrenamente în anul 2011. Membrii selecţionatei naţionale de seniori s-a deplasat în Austria, unde va avea loc un cantonament de pregătuire tehnico-tactică.

În componenţa echipei care se va afla nouă zile în Ţara Valsurilor au fost incluşi şase dintre liderii probei.

Cea mai dură concurenţă se va da în categoria de greutate de până la 73 de kilograme, unde, în acest an urmează să concureze tocmai trei judocani din Moldova - multiplul premiant al competiţiilor internaţionale de anvergură, Marcel Trudov şi ultimul campion naţional de seniori, Iurie Leu, ambii din Chişinău, precum şi talentatul discipol al fraţilor Ilie şi Mihai Buiuc din Hânceşti, studentul Universităţii de Educaţie Fizică şi Sport, Vadim Bocan.

Doi luptători din efectivul plecat în Austria sunt reprezentanţi ai categoriei de până la 81 kilograme. Aceştia sunt liderii actuali ai probei, reprezentantul Serviciului Grăniceri, chişinăuianul Sergiu Toma şi un alt reprezentant al judoului din Hânceşti, Valeriu Duminică.Ultimul sportiv convocat de antrenorul principal al selecţionatei, Vasile Colţa, pentru stagiul de pregătire din această lună, unicul luptător din Tighina, Victor Scvorţov, care evoluează în categoria de până la 66 kilograme.

Nu a putut să se deplaseze la cantonamentul din Austria, cel mai „greu" judocan din selecţionată, Stanislav Cernega (100 kg).

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite