ANTRENORI/ Gabi Balint este îngrijorat de nivelul slab al pregătirii internaționalilor moldoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei naţionale de fotbal, Gabi Balint a revenit la Chișinău și a declarat într-o conferinţă de presă cum va aborda meciul retur din preliminariile Euro-12, pe teren propriu, cu selecţionata Suediei.

"La meciul cu scandinavii nu veţi vedea în teren o echipă defensivă. Risc totul. O să jucăm ofensiv. Nu pierdem nimic. Suedia este o echipă puternică, dar nu imbatabilă. În meciul tur am introdus în teren trei jucători noi. Le ofer şanse şi altora pentru a se afirma. Suntem la jumătate de drum. Imaginea lăsată este una bună. Am fost aproape de a lua mai multe puncte, dar lipsa valorilor, faptul că au fost comise unele greşeli, inclusiv eu, ne-au lăsat cu şase puncte la activ", a afirmat tehnicianul, citat de Moldpres.

Gabi Balint s-a arătat îngrijorat că nu va putea miza pe unele piese importante ale selecţionatei. "Mă îngrijorează faptul că Epureanu, Bordian nu joacă şi că, probabil, nu am să-i am în lot la începutul lui iunie. A dispărut Josan. Ce-i cu el? Ştiţi cumva pe unde-i? Nu răspunde la nici un telefon. Mă bucur că Dacia este aproape de a cuceri titlul de campioană. Concurenţa a devenit în campionat mai mare şi acest fapt este în favoarea fotbalului moldovenesc", a mai spus Gabi Balint.

Partida R. Moldova - Suedia se va desfăşura pe 3 iunie la stadionul "Zimbru".

Clasamentul grupei E este condus de echipa Olandei, care are la activ 18 puncte. Locurile doi-trei sînt împărţite de reprezentativele Suediei şi Ungariei, care au adunat câte 9 puncte. Pe locul patru se situează echipa Moldovei, care are la activ 6 puncte. Pe locul cinci se află Finlanda (3 puncte), iar ultimul loc este ocupat de San Marino (0 puncte).

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite