AMICAL Kuban Krasnodar va inaugura noul stadion din Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marți, la Cluj-Napoca se va disputa primul meci de fotbal pe stadionul reconstruit „Ion Moina". În acest meci, Universitatea din localitate se va întâlni cu echipa rusă Kuban Krasnodar.

La partida din 11 noiembrie vor participa aproape toți fotbaliștii de bază ai grupării ruse, cu excepția câtorva jucători convocați în echipele selecționate.

Potrivit site-ului oficial al echipei din Rusia, în confruntarea Universitatea - Kuban ar putea juca, cel puțin câteva minute, și Cristinel Pojar, unul din antrenorii echipei galben-verzilor, care a bifat peste 300 meciuri în tricoul Universității în postură de fundaș stânga. „Sunt încântat de faptul că suporterii «șepcilor roșii» nu m-au uitat. Pentru Kuban este o onoare să inaugureze o asemenea arenă", a spus Pojar pentru fckuban.ru.

Moldoveanul Emil Caras, secundul lui Dan Petrescu a menționat că echipa sa se va deplasa spre Cluj luni dimineața. „Pentru noi acest meci e o bună oportunitate de compensare a pauzei din campionatul rusesc. Clujenii sunt pe doi în clasamentul românesc și va fi un meci captivant", a opinat tehnicianul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite