AMICAL FC Costuleni aduce fotbalul belarus pe stadionul din Ghidighici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii de la FC Gomel (în verde) a jucat în Europa League cu turcii de la Bursaspor
Jucătorii de la FC Gomel (în verde) a jucat în Europa League cu turcii de la Bursaspor

Echipa FC Costuleni a decis să profite de pauza intervenită în campionatul național de fotbal și organizează un turneu internațional de fotbal cu genericul „Cupa de Toamnă-2011".

Evenimentul va fi organizat pe stadionul din satul Ghidighici, urmând ca la acesta să participe formațiile FC Costuleni, CSCA-Rapid Ghidighici și Milsami-Ursidos Orhei din Divizia Națională. În lupta pentru premiile turneului se va angaja și FC Gomel, campioană a Republicii Belarus din anul 2003, care actualmente se poziționează pe locul trei în clasamentul intern.

Meciurile turneului, organizat în comun cu Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Apărării și Federația Moldovenească de Fotbal se vor desfășura la 9 și 11 octombrie.

În prima zi se vor confrunta CSCA-Rapid - Milsami-Ursidos și FC Gomel - FC Costuleni. Marți, echipele învingătoare vor juca finala, iar învinsele se vor confrunta pentru clasarea pe locul trei.

Directorul marketing al clubului FC Costuleni, Dorina Bagrinovski a comunicat pentru Adevărul că organizatorii au stabilit mai multe premii pentru participanți. În afara echipelor premiante vor mai beneficia de distincții cei mai buni: jucător, golgheter, atacant, mijlocaș, fundaș și portar.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite