ACHIZIȚII/ Antrenorul Ștefan Stoica și-a mai luat un român la Milsami Orhei. Vezi cine este!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Adrian Drida care a evoluat până în această vară la clubul Politehnica Iași, a semnat un contract cu o valabilitate de doi ani cu echipa Milsami Orhei.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani, a venit de la Iași cu statut de jucător liber de contract. Astfel orheienii nu au plătit nici un leu pentru cumpărarea sa, deși valoarea jucătorului potrivit site-urilor specializate, constituie 250.000 de euro.

Originar din localitatea Sântana, fotbalistul a jucat la UTA, Motorul, Romwest (toate din Arad) și Jiul Petroșani. Potrivit presei din România, în urmă cu cinci ani echipa Steaua București îl cumpărase pe Drida de la Jiul cu 200.000 de euro, dar mijlocașul nu a prins nici un meci în tricoul roș-albaștrilor, fiind împrumutat la UTA.

Site-ul oficial al clubului Milsami anunță că debutul jucătorului în lotul orheienilor poate avea loc la meciurile cu Dinamo Tbilisi din preliminariile Europa League.

În afară de Adrian Drida, cu Milsami au semnat și doi fotbaliști moldoveni, atacantul petru Leucă și fundașul Ghenadie Ochincă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite