De azi ne putem întocmi online cazierele judiciare, prin serviciul e-Caziere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
E-Cazier
E-Cazier

Serviciul lansat astăzi de Ministerul Afacerilor Interne poate fi accesat de la orice calculator cu acces la Internet, precum și de la 400 de terminale de plăți electronice din țară.

De-acum ne vom putea face cazierul judiciar direct pe Internet. Ministerul Afacerilor Interne a lansat azi serviciul public electronic de întocmire a cazierelor e-Cazier.

Tot ce ai de făcut este să te conectezi la un calculator cu Internet și să accesezi link-ul dedicat de pe site-ul Servicii.gov.md. În pagina de solicitare a serviciului de eliberare a cazierelor judiciare ți se cere să completezi codul numeric personal, urgența cererii, limba de emitere a cazierului (română sau rusă) și comisariatul de poliție de unde vrei să-l ridici.

Cererea ta este înregistrată în timp real, iar prezența fizică la ghișeu îți este solicitată doar pentru a-ți lua documentul dorit.

„Veți putea comanda acest cazier în regim online, de acasă, de la birou, sau de oriunde aveți un calculator și acces la internet. Mai mult, veți putea plasa o comandă și la cele peste 400 de terminalele de plăți electronice din țară, care acceptă acest serviciu", a declarat ministrul de Interne Dorin Recean.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite