Spitalul Clinic Municipal Nr. 4 din Chișinău încetează să mai funcționeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia a fost făcută publică astăzi, de către Luminița Suveică, șefa Direcției Sănătate a Primăriei. Vezi ce va fi în locul spitalului municipal cu probleme, de pe strada Columna.

Din cauza multiplelor probleme de ordin organizatoric, Spitalul Clinic Municipal Nr. 4 din Capitală va fi închis. Cu începere din 1 ianuarie, în aceeași locație va funcționa un centru de îngrijiri paleative și geriatrie.

„De la 1 ianuarie, spitalul municipal nr. 4 va deveni centru pentru îngrijiri paleative și geriatrie. Tot personalul medical care se află acum, acolo, rămâne pe loc", afirmă Luminița Suveică, șefa Direcției Sănătate a Primăriei Chișinău.

Până în acest moment nimeni nu știe dacă Nina Doni, actuala directoare a spitalului, își va păstra funcția după data de 1 ianuarie. În urmă cu o lună, asistentele de la Spitalul Clinic Municipal Nr. 4 au protestat din cauza salariilor mizere pe care le au, dar și pentru faptul că administratora în funcție ia decizii fără să se consulte cu subalternii ei.

Citește și:

PROTESTUL INFIRMIERELOR Angajații Spitalului 4 din Chișinău cer demisia directorului general. Vezi GALERIA FOTO & VIDEO!

INCERTITUDINE Spitalul 4 din Chișinău ar putea fi desființat

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite