(VIDEO) Două găleți cu droguri îngropate în beciul casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliția a descoperit circa cinci kilograme de marijuana, ascunse în două găleți și îngropate în beciul unei case, care valorează pe piața neagră aproximativ 100.000 de lei (6.000 de euro). Drogurile au fost depistate în casa unui tânăr de 27 de ani din raionul Hâncești, care a fost reținut pe 14 mai în timp ce încerca să vândă narcotice în Capitală

Oamenii legii au oprit atunci un automobil de model Moskvici, în care se afla tânărul respectiv și un bărbat de 35 ani, originar din raionul Ialoveni. În urma percheziției, polițiștii au găsit în mașină o sacoşă cu marijuana, care urma să fie vândută pe piaţa neagră la un preţ de circa 12.000 lei (700 euro).

Suspectul de 27 ani a recunoscut că păstrează droguri acasă.

Potrivit Poliției, toate narcoticele au fost ridicate, sigilate şi expediate la expertiză. Totodată, poliţiştii au stabilit că suspecţii sunt consumatori de droguri şi le vând pentru prima dată în Chişinău. Ambii bănuiţi sunt cercetaţi penal pentru „circulaţie ilegală a substanţelor narcotice în cantităţi deosebit de mari". Ei riscă de la 7 până la 12 ani de puşcărie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite