VIDEO Cetățean moldovean, proprietar al bordelurilor de lux din București. Un american celebru se numără printre clienți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bordelurile funcționau în zone exclusiviste din București
Bordelurile funcționau în zone exclusiviste din București

Autoritățile române au pus lacăt pe două bordeluri faimoase, care funcționau în zone exclusiviste de la București. Afacerea de milioane de euro era coordonată de un cetățean moldovean.

În aceste case de toleranță lucrau doar fete cu facultate care vorbesc cel puțin două limbi străine, iar clienții aveau acces la ele numai pe bază de recomandare. Unul dintre ei a fost celebrul hip hoper american Ja Rule, care a cântat la București la începutul anului, iar altul - atacantul Stelei Stefan Nicolic, anunță stirileprotv.ro.

Polițiștii au descins în cele două bordeluri, fiecare cu specificul său. Clienții care închiriau un apartament în vila de pe strada Iezerul aveau parte de tratament special în stil japonez. Pentru a sta trei ore cu o prostituată de lux plăteau câte 500 de euro. Îmbrăcați în kimonouri, domnii puteau să guste specialități japoneze direct de pe trupul gazdei.

Cea de-a doua casă de torelanță, mai modestă, era în Floreasca. Tarifele erau de numai 100 de euro pe oră. Sâmbătă seară aici a fost suprins de polițiști și fotbalistul Stefan Nicolic, care a declarat că nu vede nicio problemă pentru că era în timpul lui liber.

La percheziții, autoritățile au confiscat mii de euro și de dolari. Cetățeanul moldovean a intrat în această afacere în urmă cu doi ani. Fetele care lucrau pentru el puteau fi luate inclusiv în concediu, dacă plăteau 500 de euro.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite