Un jurnalist este bănuit în cazuri de escrocherii imobiliare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Principalul suspect
Principalul suspect

Angajaţii Comisariatului General de Poliţie au demascat activitatea criminală a unui grup de persoane care se ocupau cu escrocheriile imobiliare pe teritoriul Capitalei.

Ţintele făptaşilor erau persoanele în etate care aveau în proprietate apartamente. Membrii grupării nu ar fi obţinut nimic dacă nu ar fi fost în cârdăşie cu notari care le perfectau procurile sau contractele de întreţinere pe viaţă a locuinţei.

Principalii suspecţi au 32 şi 30 de ani. Unul dintre aceştia este jurnalis. Ei sunt bănuiţi că ar fi organizat falsificarea actelor notariale, prin abuz de încredere şi înşelăciune au devenit proprietarii unei locuinţe din sectorul Botanica. Apartamentul aparţinea Oxanei Cuchina, de 32 de ani, care a dispărut în circumstanţe necunoscute în luna februarie. Figuranţii ar fi sustras în baza unor acte false, din contul victimei mijloace băneşti în sumă de 27.000 de euro.

Ei mai sust bănuiţi de complicitate în 5 cazuri de escrocherii imobiliare. Poliţiştii continuă investigaţiile pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite