Un autocar “VOLVO” , un autoturism “OPEL” şi 6.500 pachete de ţigări de contrabandă confiscate la frontiera moldo-română

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valoarea totală a ţigărilor de contrabandă este de circa 43.000 euro. În primul caz, vameşii au reţinut un autocar cu remorcă care se deplasa pe ruta Moldova-România-Italia. Ţigările erau ascunse într-un loc special amenajat în podeaua autocarului şi printre colete.

Atât autocarul de marca Volvo, cât şi marfa, au fost confiscate. În aceeaşi zi, 6 ianuarie, vameşii moldoveni şi cei români au reţinut şi un autoturism de marcă OPEL, plin ochi cu ţigări timbrate în Republica Moldova. Cele  2.400 de pachete erau ascunse în podea, în bara de protecţie din spate, în plafon, în aripi şi în portierele maşinii.

În data de 5 ianuarie 2010, colaboratorii vamali din cadrul postului vamal Sculeni împreună cu colegii din România au oprit pentru control amănunțit  un autoturism de marca "MERCEDES BENZ", cu numere de înmatriculare străine, condus de un cetăţean moldovean .În urma controlului efectuat au fost descoperite ascunse în bara de protecţie şi în bancheta din spate 33.400 bucăţi ţigarete, timbrate în Republica Moldova.  Potrivit Serviciului Vamal, şoferii implicaţi au fost sancţionaţi contravenţional conform legislaţiei în vigoare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite