Trenurile Chişinău-Bucureşti şi Bucureşti-Chişinău sunt blocate la Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trenul este îngheţat şi a staţionat mai multe ore prin gări
Trenul este îngheţat şi a staţionat mai multe ore prin gări

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, garniturile de tren care circulă între capitalele României şi Republicii Moldova sunt blocate în oraşul Focşani

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor de la Chişinău anunţă că ninsorile abundente din nopatea trecută au complicat traficul în regiunea de Nord și de Vest a republicii.

Circa 464 de drumari și 410 autospeciale au fost implicate pentru efectuarea lucrărilor de deszăpezire și distribuire a materialului antiderapant de pe traseele naționale. În această dimineață drumarii pot fi întâlniți și pe drumurile locale.

Pe teritoriul Republicii Moldova toate trenurile circulă în regim normal, iar echipele de deszăpezire CFM lucrează non-stop, anuntă serviciul de presă al instituţiei.

Şi în traficul auto de asemenea sunt înregistrate sistări de curse. Astfel, nu au plecat pe traseu autobuzele Chişinău-Iaşi pe ruta de la orele 6:30, 7:00 și 7:45. În această dimineață, din Gara de Sud a plecat doar ruta de tranzit de la ora 8:45, Orhei-Chișinău-Suceava.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite